Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıratlı: “Ulu çınarımızın yüzüncü yılında hedefimiz Süper Lig”

Mersin İdmanyurdu’na olan tutkusuyla

Mersin İdmanyurdu’na olan tutkusuyla bilinen AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, ‘El Ele 1. Lige Kampanya Lansmanı’ gecesinde yaptığı konuşmada, “Milletvekilliğimi bir kenarı bırakın, Kırmızı Şeytanların bir mensubu olan bu kardeşiniz olarak hedefimiz, ulu çınarımız Mersin İdmanyurdu’nun yüzüncü yılında süper lige çıkarmak” dedi.

Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimi tarafından bir otelde gerçekleştirilen ‘EL Ele 1. Lige Kampanya Lansmanı’ gecesine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, birçok belediye başkanı, STK başkanı ve temsilcisi katıldı.

 

“VALİMİZ BU KENT İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Düzenlenen gecede söz alan, Mersin İdmanyurdu’nun tüm maçlarına katılmasıyla bilinen ve Kırmızı Şeytanlar grubunun bir taraftarı olan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, “Mersin İdmanyurdumuz, Mersin için bir yaşayan efsanedir. İyi günleri oldu, kötü günleri oldu ama hiçbir zaman ulu çınarımız sahipsiz kalmadı. Şehrimizin önemli insanları, iş insanları sahip çıktı. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün de çok kıymetli başkanımız Metin Saltık ve yönetim kurulu üyeleri bu takıma sahip çıktılar. Burada özellikle sayın valimize ben çok teşekkür ediyorum. Sayın valimiz, Mersin İdmanyurdu için çok büyük bir şans oldu. Ben sayın valimizin yapmış olduğu yardımları çok iyi biliyorum. Toroslar da ki tesislerimizde sayın valimizin, büyükşehir belediye başkanımızın, ilçe belediye başkanlarımızın çok büyük emekleri olduğunu iyi biliyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

 

“YÜZÜNCÜ YILDA HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı, hedeflerinin 100. Yılda Mersin İdmanyurdu’nu süper lige taşımak olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Burada toplanan bizler ‘El Ele 1. Lig’ diyoruz ya, Mersin İdmanyurdumuzun kuruluş tarihi 1925. Şimdi 2. Lig’deyiz. Allah nasip eder de bu sene çıkarsak önümüzdeki sene İdmanyurdumuzun yüzüncü yılını kutlayacağız. Ulu çınarımızın yüzüncü yılını süper ligde kutlayacağız” şeklinde konuştu.

 

“MERSİN İDMAN YURDU’NU KENTİN EN ÖNEMLİ MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ”

Kıratlı, konuşmasının devamında ise, “Mersin İdmanyurdu’nun koyu bir taraftarı olarak Mersin’de olduğum sürece tüm maçları takip ediyorum. Mecliste olduğum sürece de Mersin’in tüm maçlarını internet üzerinden yakından takip ediyorum. Milletvekilliğimden ziyade bu kente gönül vermiş, bu takıma gönül vermiş bir taraftar olarak ben inanıyorum ki bu kentin bir valisi olarak, belediye başkanı olarak, sivil toplum kuruluşları olarak, iş insanları olarak kenetleneceğiz ve Mersin İdmanyurdu’nu bu kentin en önemli markası haline getireceğiz. Bu şehrin en önemli ulusaldaki markası Mersin İdmanyurdu olacaktır. İnşallah bu markayı da sizlerle beraber özellikle de cefakar ve vefakar taraftarıyla birlikte süper lige çıkaracağız. Bu kampanyada emeği olan tüm arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Mersinimizi inşallah hak ettiği yere tekrardan getireceğimizi de biliyoruz” ifadelerini kullandı.