Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’e Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Mitingi İçin Geliyor: “Akdeniz’in İncisinde Tarih Yazacağız!”

Mersin, tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. AK Parti Mersin İl Teşkilatı ve İl Teşkilat Başkanı İş İnsanı Lütfi Parıltı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 07 Mart Perşembe günü gerçekleştireceği miting için tüm Mersinlileri ve dava arkadaşlarını davet ediyor.

“Cumhurbaşkanımız ve davanın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerine giden yolda, güçlü ve yenilikçi vizyonunu Mersinlilerle paylaşmak için Akdeniz’in incisi Mersin’imize teşrif ediyor. Sevgi, hasret ve özlemle beklediğimiz liderimizle Mersin Millet Bahçesi’nde Saat 13.00 de buluşacağız,” diyor Lütfi Parıltı.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 07 Mart Perşembe
Saat: 13:00
Yer: Mersin Millet Bahçesi

Parıltı, “Mersin’imizi çok seven Sayın Cumhurbaşkanımızı, şehrimizde ağırlamak bizler için büyük bir onur. Bu tarihi günde, Mersin Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan mitingimiz, Türkiye Yüzyılına yakışır bir coşku ve kararlılıkla Mersin’imizi AK Belediyecilikle buluşturma azmimizi tüm Türkiye’ye gösterecek. Tüm hemşehrilerimizi, dava arkadaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı bu büyük buluşmaya davet ediyorum,” şeklinde konuştu.

Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız!

Parıltı, “Bu önemli gün için Mersinli tüm vatandaşlarımızı, teşkilat mensuplarımızı ve gönüldaşlarımızı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet ediyoruz. Mersin’de yazılacak yeni tarihin bir parçası olmak için bir araya geliyoruz.”