Radyohaber.net

Yenilik Partisi Lideri Yılmaz Mersin’e geliyor

Yenilik Partisi Lideri Yılmaz Mersin’e geliyor
23 Şubat 2022 - 16:58

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın bir dizi ziyaret ve partisinin ilçe kongrelerine katılmak üzere 12 Mart Cumartesi Günü Mersin’e geleceği bildirildi.

Yılmaz’ın Mersin ziyaretine ilişkin olarak açıklama yapan Yenilik Partisi Mersin İl Başkanı Şeküre Gemici, Mersin halkını Genel Başkan Öztürk Yılmaz’ın da bulunacağı ilçe kongrelerine katılmaya davet etti.  Öztürk Yılmaz’ın liderliğinde “Türkiye’ye Yenilik Gelecek” sloganıyla yola çıktıklarını anımsatan Başkan Gemici, “Zor durumda olan çiftçimize, esnafımıza, emeklisinden memuruna her kesime faydası olacak tek parti Yenilik Partisi’dir. Her daim, gece gündüz sahadayız. İl, ilçe başkanlarımız ,gençlik kollarımız, tüm teşkilat ve kadrolarımızla çiftçimizin, esnafımızın, emeklilerimizin, gençlerimizin ve halkımızın yanındayız. Onların neler yaşadıklarını, neler çektiklerini, çok zor durumda olduklarını biliyoruz. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Mersin’de ve Türkiye’de ‘Yenilik şart oldu’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gemici, kongrelerle ilgili olarak da, “12 Mart 2022 Cumartesi Günü, 13:00-16:00 saatleri arasında Mersin Şoförler Cemiyeti’nde, Mezitli ilçe Başkanı Figen Tosun ve Yenişehir ilçe Başkanı Ferdi Çolakoğlu yönetiminde yapılacak olan ilçe kongrelerimiz; Genel Başkanımız, Ardahan milletvekilimiz Sayın Öztürk Yılmaz’ın katılımıyla yapılacaktır. Mersinlileri kongrelerimize katılmaya davet ediyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Mersin Medya Grup A.Ş.