Radyohaber.net

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!
26 Mayıs 2022 - 12:02

 “TOROSLAR BELEDİYESİ VEZNELERİ BU HAFTA SONU AÇIK”

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin ilk taksitini yatırmak isteyen mükellefler için belediye veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

 

Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2022 yılı ilk taksit ödemeleri; 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek.

Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi; vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

                                                                                                                                                                                                                  “Online Ödeme Kolaylığı”

Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Mersin Medya Grup A.Ş.