Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Ali Öz: “Halkın bizden isteği olan projeleri gerçekleştireceğiz”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerin tamamı ihtiyaçlara yönelik projeler. Aslında bu projeler bizim ürettiğimiz proje değil, Toroslar’da yaşayan vatandaşlarımızın bizden istediği projeler. Bu projelerin tamamını da hayata geçireceğiz. Bu konuda dersimize iyi çalıştık. Toroslar halkı bizden ne istediyse 1 Nisan itibariyle hepsini gerçekleştireceğiz” dedi.

 Öz, “Ali Öz olarak herkes bilmeli ki yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Yapım gereği birilerinin yaptığı projenin devamını getirmem. Yapılmayanı yapmak benim karakterimde var. O yüzden de yapılmayanları yapmak için projelerimizin tamamını hayata geçireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

“ANKARA’YI BİLMEYEN BOŞ VAATLERDE BULUNMASIN”

Mersin’in hizmetkarı ve Toroslar’ın aşığı olduğunun altını çizen Öz, “Ankara’yı tanımadan, Ankara bürokrasisini bilmeden yerelde siyaset yapılmaz. Ankara’yı çok iyi bilen birisiyim. Gerekirse bakanlık kapılarında yatarım, projeleri hayalim olan Toroslar için hayata geçiririm. Belediye başkanlarının bir tarafında halk, bir tarafında da bürokrasi ayağı olması lazım. Bu ikisi bir arada olmazsa bu iş olmaz. Kimse kusura bakmasın boş keseden vaatlerde bulunmasın. Bu ikisi bir arada olursa ilçenize hizmet edebilirsiniz. Arkanızda halk ya da bürokrasi eksik kaldığı takdirde sözleriniz havada kalır. Ankara’nın tüm gücünden ilçemiz için faydalanacağız” dedi.

“VATANDAŞ BİZDEN NE İSTEDİYSE YAPACAĞIZ”

Seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerin tamamının vatandaşın isteği olduğunu ifade eden Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerin tamamı ihtiyaçlara yönelik projeler. Aslında bu projeler bizim ürettiğimiz proje değil, Toroslar’da yaşayan vatandaşlarımızın bizden istediği projeler. Bu projelerin tamamını da hayata geçireceğiz. Toroslar bizden ne istediyse 1 Nisan itibariyle hepsini yapacağız. Vatandaş benden mesleğim konusunda da hizmet etmemi istiyor. Doktorluk benim mesleğim, belediye başkanlığım ise halkımızın bize verdiği bir görev olacak. Toroslar’a hizmet etmekten arda kalan zamanımda yine hastalarımın yanında olacağım” diye konuştu.

“DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK”

“Toroslar’da hizmet ateşimizi daha güçlü bir şekilde dalgalandırmamız için kadınların desteğine ihtiyacımız vardı bunu da gerçekleştirdik” diyen Öz, “AK Parti ve MHP teşkilatlarının kadın kollarıyla birlikte durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siyasi görüşü farklı olan kadınlardan da büyük destek görüyoruz. Toroslar’da sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmıyoruz. Toroslar’da şimdiye kadarki en yüksek oyu alarak hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Dersimize iyi çalıştık, kararlıyız. Toroslar’ı değiştireceğiz, geliştireceğiz, güzelleştireceğiz. Kim gelirse gelsin hem sağlık hem de başkanlığım konusunda kimseyi geri çevirmeyeceğim” dedi.

“ÜRETEN TOROSLAR KADINLARLA YÜKSELECEK”

Toroslar’ın geleceği için kadınlara büyük önem verdiğini ve en büyük desteği kadınlardan aldığını vurgulayan Öz, “Çalışmak ve iş kurmak isteyen kadınların meslek sahibi olabilmesi; bilgi, yetenek ve becerilerini geliştirmeleri için eğitim ve uygulama desteği sağlayacağız. Doğuştan üretici bir kabiliyete sahip olan Toroslar kadınının üretimlerinin daha görünür hale getirilmesi önceliğimiz olacak. Kadınların ürettiği ürünlerin ‘Kadın Akademisi’ aracılığıyla parasal değere çevrilmesiyle birlikte Toroslar ekonomisine de büyük bir değer katacak. ‘Kadın Akademisi’ ile üreten Toroslar, kadınlarla yükselecek” şeklinde konuştu.

“TOROSLAR’A ÜNİVERSİTE VE YURT YAPACAĞIZ”

Hayalinin değişen ve gelişen bir Toroslar olduğunu ifade eden Öz, “Mersin Üniversitesi ile ortak hareket ederek Toroslar’a üniversitenin yüksekokulunu yurduyla beraber yapma projemiz vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hatta proje lansman toplantımızda bu projemizi açıklarken salonda büyük bir alkış furyası oldu. Toroslar halkı ilçeye bir üniversite bekliyor. Vatandaş bizden ne istiyorsa yapacağız. Bir üniversitenin bölgenin kültürel yapısına, ekonomik yapısına, sosyolojik yapısına, sanatsal yapısına çok ciddi katkısı olacaktır.  Öncelikli projelerimizden birisi Toroslar’a üniversite ve yurt yapmak olacak”  dedi.

“TİCARETİN KALBİ TOROSLAR’DA ATACAK”

Seçildikten sonraki ilk işinin Toroslar’ı cazibe merkezi haline getirmek olacağının altını çizen Öz, “İlçemizde ticaret ve ekonomi açısından bazı eksikliklerimiz olmuştur. İlçemizin gelişmesi ve istihdamı artırmak için çeşitli sektörleri kapsayan büyük bir ticaret merkezine ihtiyaç duyulmaktadır. Seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle birlikte, ticaret sektörlerinin işyerlerinin olacağı ve bünyesinde 150 işyeri barındıracak olan Toroslar Ticaret Merkezi’nin kurulmasını sağlayacağız. Bu sayede de Toroslar’ı ticaret merkezi haline getireceğiz. Ticaretin kalbini Toroslar’da attıracağız. Toroslar’ın adını dünyaya duyuracağız” ifadelerini kullandı.

“TOROSLAR’A YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI KAZANDIRACAĞIZ”

Mevcut belediye binasının da değişmesi gerektiğini aktaran Öz, “İlçemizin ihtiyaçlarına uygun ve vatandaşımıza en kaliteli hizmet sağlayabileceğimiz çevre dostu yeni belediye hizmet binamızı Toroslar’a kazandıracağız. Yeni hizmet binamızda şeffaf, etkili bir yönetim anlayışı ve gelen insanların güler yüzle karşılandığı, vatandaşların sorunlarını birlikte çözmek adına çözüm masası projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca dijital dünyanın tüm kolaylıklarını kullanacağımız e-belediyecilik hizmetleri ile vatandaşlarımızın zamanınız kendilerine kalacak. Belediye hizmet binamızı da en kısa sürede gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.